10 Dagen Kick-Start Insane Vet-verlies

10 Dagen Kick-Start Insane Vet-verlies

WAT IS Insane Vet-Verlies?

Samen met je Coach train je in 10 dagen je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, goed-gezond eetpatroon en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Je Coach stelt voor jou een persoonlijk protocol samen, die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

*Meer energie: Je haalt energie uit vet in plaats van suiker. Hierdoor krijg je meer energie, minder trek in suiker en minder last van suikerdipjes.

*Gewichtsverlies: Je verbrandt vooral inwendig buikvet, waardoor je een paar kilo afvalt en je buik platter wordt!

*Fitter gevoel: Je herstel sneller na het sporten, je conditie verbeterd. Kortom, je voelt je Topfit!

KEEP THE SWITCH

Hierna kun je aan de slag met het na-traject, 90 dagen Challenge, om je resultaten en switch te behouden. Deze is afgestemd op jouw huidige leefstijl en is daarom gemakkelijk vol te houden. Dankzij de wekelijkse mini-challenges hoef je niks aan je huidige leefstijl te veranderen en kun je de resultaten gemakkelijk vasthouden!

Het geweldige is dat je er niet alleen voor staat. Je hebt je coach die je ondersteund en een groep van deelnemers waar je contact mee kunt houden.
Op deze manier kan je tips en adviezen delen met elkaar. Plus, omdat het een competitief concept is, blijf je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

Je wordt zo echt gemotiveerd om het beste uit je lichaam te halen door realistische doelen te stellen onder begeleiding van een coach.

Kies jouw snelste weg naar een f!ttere ik!

Wat kan je van ons verwachten:

*1. Persoonlijk voedingadvies

*2. Persoonlijk online coaching, ondersteuning, inspiratie & motivatie op weg naar jouw doel

*3. Leer meer over voeding & beweging

*4. F!trecepten

*5. F!t-tips voor snel resultaat

Geïnteresseerd om te starten? ZERO excuses?

Laat hier onder jouw gegevens achter en wij nemen binnen 24-uren contact met je op om samen de informatie door te nemen.

Voornaam *

Achternaam *

Leeftijd *

Woonplaats *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Door wie ben je doorverwezen? *

Aanmelden voor de 10 dagen Kick-Start Insane Vet-verlies *
Ja, graagGraag meer info

Vragen met ster (*) zijn verplicht.