Fit-Promotor (m/v)

Fit-Promotor (m/v)

Start vandaag met jouw business

Begin je eigen bedrijf met Herbalife Nutrition – een van ‘s werelds meest toonaangevende merken voor directe verkoop. Profiteer van ons bewezen succes als marktleider en van tientallen jaren ervaring in de voedingssupplementensector en leg de basis voor jouw eigen business. Neem contact op met een Herbalife Nutrition member om zelf te kunnen starten.

Je bent je eigen baas

Bepaal je eigen uren en werk waar je maar wilt. Het is bewezen dat flexibiliteit een enorm positieve invloed heeft op de werk/privé balans, dus een kans als deze is wellicht precies wat jij nodig hebt. Stel je team samen en bouw een onderneming op die past bij jouw levensstijl

Maak onderdeel uit van onze community

Deel jouw passie met miljoenen gelijkgestemde voedingsliefhebbers over de hele wereld. Profiteer van deskundige training, ondersteuning en toegang tot producten die zijn ontwikkeld door vooraanstaande voedingsdeskundigen. Onze producten zijn niet verkrijgbaar in winkels of supermarkten – ze worden uitsluitend verkocht via een netwerk van onafhankelijke Herbalife Nutrition Members.

Help mensen veranderen

Er schuilt een coach en mentor in jou. Help klanten oude gewoontes te doorbreken, hun voeding te verbeteren en een gezonder en actiever leven te leiden. Het unieke aspect van de zakelijke mogelijkheid van Herbalife Nutrition is de waarde die klanten hechten aan hun coach en distributeur. Word vandaag nog lid van onze community en maak het verschil.

Vul hieronder het aanmeld formulier in en ik neem binnen 24-uur contact met je op om de informatie door te bespreken en dan de directe link te ontvangen om ons FitPlan bij te wonen.

Hieronder zie je de belangrijkste drijfveren waarom mensen een carrière beginnen binnen het Power Team.

Wat zou jouw #1 drijfveer zijn?

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Andere mensen helpen
  • Extra inkomen
  • Eigen tijd indelen
  • Iets achterlaten (impact)
  • Financiële vrijheid
  • Eigen bedrijf runnen
  • Nieuwe mensen ontmoeten

Ben jij benieuwd?

Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend met je contact op.

Contactformulier

Ik ben al bezig met *
SportVoedingCoachingGeen van de andere opties maar ik ben bereid om bij te leren

Ik ben geïnteresseerd in *
Extra bijverdiensteNieuwe carrièreDeel uitmaken van de community

Omschrijf jezelf: *
DisciplineEnthousiastLeergierigTeamplayer