Sport- en Beweegaanbod

Sport- en Beweegaanbod

Fitpoint Zwolle aan de Dokter van Deenweg 162, Zwolle biedt diverse groepstrainingen in Zwolle in kleine groepen aan, met verschillende sportactiviteiten waar jij je voor aan kunt melden. Heb jij behoefte aan goede begeleiding en het behalen van jouw doelen? Geen korte termijn maar langdurig resultaat dan zijn onze groepstrainingen het resultaat waar jij voor gaat. Wij verzamelen 15 minuten vooraf bij FITpoint! Hier komen we ook weer terug na een uurtje en kan je gebruik maken van onze Fit Herstel special!

Startpunt FitPoint: Dokter van Deenweg 162, Zwolle

Kleine trainingsgroepen voor een blijvend resultaat

Trainingen die gericht zijn op het behalen van JOUW persoonlijke doelen. Of dit nu gaat om afslanken, sterker worden of conditie opbouwen. 

Daarnaast kunnen beginnende als gevorderde sporters bij onze groepstrainingen terecht. Je traint in kleine groepen van maximaal 10 personen.

Voordat je start bij onze groepstrainingen hebben we een uitgebreide intake. Door middel van afwisselende trainingen werken we samen aan jouw eigen doelen. Maar train jij liever samen met een vriend(in) of in kleine groep? Dat is mogelijk bij FitPoint Zwolle. Wat wij belangrijk vinden is dat het toegankelijk is voor een brede doelgroep. Zowel beginnende als gevorderde sporters, jong en oud. Wij bieden oplossingen voor iedereen. Stop met het zoeken naar excuses, start met het boeken van resultaat! Laat ons weten wat jouw voorkeur is en wat jouw doelen zijn. Vijf minuten voor & na onze groepstrainingen drinken wij met elkaar een sportdrank ter bevordering van hydratatie en het uithoudingsvermogen. Héérlijk! Ook houden wij, met onze facebook pagina Fitpoint Zwolle , iedereen op de hoogte van de nieuwe evenementen.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een langdurig fit en gezond resultaat. Lukt het niet om het in je eentje te doen?

Dan hebben wij de oplossing! Samen met onze voeding-en sportexperts ga je de beste versie van jezelf worden, op jouw manier en op jouw niveau. Slim om iets te beginnen wat bij jou past en het zó leuk vinden dat je het volhoudt. Start nu!

Waarin heb je interesse: * meerdere workouts mogelijk.
Zondag - FitCamp 10:00u - 11:00uMaandag - Hiit/Tabata 12:30u - 13:30uMaandag - Hiit/ Tabata 19:30u - 20.30uDinsdag - FitCamp Berkum 20:00u - 21:00uVrijdag - Walk & Talk 09:00u - 10:00uMaandag t/m Vrijdag - BedrijvenSport: op aanvraag

Vragen met ster (*) zijn verplicht.