Onze missie

Onze missie is vrouwen zich lekker in hun vel te laten voelen, zodat ze met veel meer zelfvertrouwen door het leven gaan!

Jouw lichaam, jouw kracht!

Geluk gaat boven maat 36

Bij ons draait het niet om de maat van je jeans, maar om jouw stralende lach. Onze missie is elke vrouw te laten zien hoe mooi ze is, of ze nu een marathon loopt of geniet van een dans in de woonkamer met haar kinderen. We ontdekken samen een levenswijze waarin je je elke dag krachtig en vreugdevol voelt.

Weg met diëten, welkom zelfliefde

Klaar met het tellen van elke calorie? Wij leren je hoe je, door elke ochtend bewust te starten met een moment voor jezelf en de dag positief te omarmen, een blijvende verandering teweegbrengt. Stel je voor: je geniet van je favoriete eten zonder schuldgevoel en leert je lichaam waarderen, precies zoals het is.

Jij mag schitteren

Vergeet de onhaalbare modellen in tijdschriften. Het gaat om jouw unieke glans, of je nu een presentatie geeft op je werk of schittert in je tuin. Onze missie is jou te helpen deze innerlijke en uiterlijke schoonheid elke dag te ervaren.

Jouw transformatie is onze passie

Wij bieden geen standaard fitnessschema’s, maar een luisterend oor en een helpende hand. Samen vieren we jouw successen, of dat nu het lopen van vijf kilometer is of simpelweg genieten van een rustige wandeling in het park. Laat ons je helpen om het lichaam en leven te bereiken waarvan je altijd hebt gedroomd.Ervaringen

In 10-dagen kan er veel gebeuren. Bekijk hier de foto’s en video’s van onze stralende community!

ons verhaal

Wij, Betty en Roelien, delen een passie voor jouw welzijn. Met mijn (Betty’s) ervaring en Roeliens energie bij Fitpoint Zwolle, begeleiden we je naar een gelukkiger en gezonder leven. Samen staan we voor je klaar.

Betty nadema

Al vanaf 1997 begeleid ik vrouwen naar een goed gevoel over zichzelf. Mijn eigen zoektocht naar het perfecte figuur, en hoe dit duurzaam te behouden zonder de constante cyclus van fit zijn en uitgeput raken, heeft mij veel geleerd. Deze kennis en ervaring wil ik, als “Voel je Goed” Coach, met jou delen. >> Ontdek meer

Roelien schuurman

Bij Fitpoint Zwolle leid ik de FitCamp. Als enthousiaste sporter en liefhebber van gezelligheid, coach ik mensen vol passie naar hun doelen. Ik zou het geweldig vinden om samen met jou de Strong Viking te trotseren!

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws.

WOMEN’S BEST® THE BOSS IS ALWAYS A “SHE” “Bouwen aan onze community […]

Start vandaag met jouw business Begin je eigen bedrijf met Herbalife Nutrition […]

Ontdek hoe gezellig een Fit Xperience kan zijn. Deze gezellige FITXperience levert […] 

Wat is een Preferred Customer? Als Preferred Customer kun je […]

Wij zetten mensen in Beweging! Dé Lifestyle Club in Zwolle Vind je […]

Een volledig online programma gecombineerd met persoonlijke coaching. Vraag jij jezelf af […]