Categories:

Wij zetten mensen in Beweging!

Dé Lifestyle Club in Zwolle 

Vind je voldoende bewegen, gezond en lekker eten moeilijk te combineren met het genieten van het leven?

FitPointZwolle helpt jou om weer in beweging te komen of te sporten. Dat doen we al sinds 2014. We zijn niet een sportschool, we zijn een  Lifestyle-Club. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit, sfeer en beleving staan bij ons centraal. Wij helpen jou bij een gezonde levensstijl, op een toegankelijke en fijne manier. Onze Fit-coaches zijn er om jou te begeleiden tijdens een Personal Training, Groeps-Les of tijdens een Fit-Check

TRAINEN IN EEN KLEINE GROEP MET EEN Fit-coach.

Onze outdoor sportlessen zijn:

  • Zondag Circuit training 10-11 uur Agnietenplas
  • Maandag Wandel-je-F!T 06:00 -06:45 uur F!TPoint Pierik
  • Dinsdag Bootcamp 20-21 uur Berkum
  • Woensdag Wandel-je-F!T 06:00 -06:45 uur F!TPoint Pierik

Wandel-je-F!T

Niet urenlang wandelen, maar korte en effectieve wandelingen en is voor iedereen geschikt – voor mannen en vrouwen. Wij weten dat je ook fit kan worden zonder zware sportschool sessies. Hoe dit werkt ontdek je tijdens de Wandel-Je-F!T.

Heb je interesse in deze groepsles of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier

Verzamelen bij FitPointZwolle… neem iedereen mee!!!

Theetje vooraf, Bewegen en herstel shake erna!!

Wil je een doelgerichte, kwalitatief hoogwaardige training in groepsverband? Dan is een Personal Groeps-Les iets voor jou! Je wordt gemotiveerd, krijgt tips van een fit-coach, werkt aan je eigen doelen maar sport wel plezierig mét elkaar. De uitdagende trainingen bestaan uit maximaal 8-10 personen zodat wij iedereen goed kunnen begeleiden en de kwaliteit en uitvoering waarborgen.
Je start je sportactiviteit altijd met een intake waarbij wij de tijd nemen voor jou en je wensen.

 

Sporten is een lifestyle. Een kwestie van balans tussen body & mind, ondersteund met een gezond voedingspatroon. Bij FitPoint Zwolle weten we daar alles van. Onze enthousiaste fit-coaches doen er alles aan om jouw sport-doelen op een gezonde manier te behalen, zoals een goed getraind en leniger lijf, een gezonde lifestyle of gewoon een flinke stressreductie.

Elk lijf is anders. Dat vraagt om een persoonlijk en goed afgestemd sportprogramma.  Om erachter te komen welke training het best bij jou past, moeten we elkaar eerst wat beter leren kennen. Daarom willen we graag een keer met een lekkere bak koffie/thee met je om tafel, zodat je met ons kunt delen wat jouw doelen en jouw wensen zijn. Als je het fijn vindt, brengen we gelijk jouw voedingspatroon in kaart. Op die manier kunnen wij jou zo goed én efficiënt mogelijk coachen.

Ben jij er klaar voor?

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *