Waarom Herbalife Nutrition

Waarom Herbalife Nutrition

We zijn een wereldleider in voeding, met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van de beste maaltijd vervangende shakes en voedingssupplementen. Onze producten zijn ontworpen om jou te helpen je doelen te behalen. Maar wat ons uniek maakt is onze groeiende community. Ons netwerk van Onafhankelijke Distributeurs strekt zich uit over de hele wereld en is er om jou te ondersteunen op je pad naar een uitgebalanceerde levensstijl.

Hoe wij werken

We bereiken onze klanten door middel van Onafhankelijke Herbalife Nutrition Distributeurs.

Deze expert stelt een persoonlijk voedingsplan voor op en helpt mensen hun lichamelijke doelen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een fitter gevoel, meer spiermassa, een strakker lichaam of een betere conditie. Een persoonlijke benadering staat bij Herbalife hoog in het vaandel, aangezien we geloven dat op deze manier de beste resultaten geboekt worden. Het gaat verder dan een product en omvat ook motivatie en gepersonaliseerde ondersteuning die onze klanten het vertrouwen geven om ten goede te veranderen.

Dit noemen wij onze ‘distributor difference’.

Onze reden;
De wereld gezonder en gelukkiger maken.

Ons doel;
Inspirerende en blijvende resultaten creëren voor een beter leven.

Onze manier;
Met behulp van gedreven distributeurs die het verschil maken.

Onze waarden;
We doen altijd wat juist is. We werken samen. We verbeteren.

Waarom onze producten?

Het Herbalife Nutrition Institute, dat bestaat uit vooraanstaande deskundigen van over de hele wereld, heeft als taak uitmuntendheid op het gebied van voeding te bevorderen, door middel van klinisch onderzoek en onderwijs over de hele wereld.

Meer dan 300 wetenschappers werken aan onze productkwaliteit en veiligheid en onze ultramoderne apparatuur en kwaliteitscontrolesystemen voeren gedurende het gehele productieproces tests uit. Zo zorgen we ervoor dat elk product optimaal voldoet aan de wettelijke kwaliteitsnormen.

Onze faciliteiten profiteren van de nieuwste technologie en behoren tot de meest geavanceerde ter wereld. Al onze laboratoria over de hele wereld zijn ISO 17025-gecertificeerd. In Europa wordt de Herbalife24®-productlijn door het laboratorium LGC getest op verboden stoffen via het wereldwijd bekende en erkende ‘Informed Sport’-programma.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen heeft Herbalife Nutrition besloten om een groot deel van het productieproces in eigen beheer te houden.

Van het zaadje van het ingrediënt tot het eindproduct kun je er verzekerd van zijn dat we optimale kwaliteit leveren.

In Nederland

We zijn trots op onze samenwerking met Obstacle Run Strong Viking. Het sportevenement, 5 jaar op rij uitgeroepen tot beste obstakel run van Nederland, heeft als doel de deelnemers, ieder op zijn niveau, fysiek en mentaal sterker te maken. Deze visie past perfect bij Herbalife Nutrition, omdat wij ook gaan voor een persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat mensen de beste versie van zichzelf worden.

Herbalife Nutrition voorziet de Strong Vikings sinds 2018 tijdens de run van voedingssupplementen, zoals sportdrank, maaltijd vervangende repen en proteïnerepen.