Mijn missie is vrouwen zich lekker in hun vel te laten voelen zodat ze met veel meer zelfvertrouwen door het leven gaan!

MISSIE

Elke vrouw verdient het om gelukkig te zijn!  Bij mij draait het niet om maatje 36 maar om oprecht te zoeken naar een methode waardoor jij blij gaat worden met je lichaam.

Waarin je gaat leren dat je mag stoppen met diëten en ik je aanleer hoe je door twee eenvoudige stappen dagelijks te gaan toepassen het lichaam van je dromen kan realiseren.

Geen hocus pocus maar echte oprechte hulp die jou naar de transformatie van je dromen brengt! 

Want ik geloof oprecht dat jij mag stralen en met veel meer zelfvertrouwen door het leven mag gaan.

Waarmee mag ik jou helpen?

Sinds 1997 help ik vrouwen om zich weer lekker in hun vel te voelen.

Wie ben ik?!

Zelf ben ik altijd op zoek geweest hoe ik nu dat ideale figuur kan hebben. Hoe ik niet tijdelijk even gelukkig ben met het resultaat, maar hoe ik het ook kan behouden. Hoe ik me niet van top fit tot moe op de bank de volgende periode voel. Dat is wat ik jou als “Voel je Goed” Coach wil leren. Niet even gelukkig zijn met het resultaat, maar wel de rest van je leven. Dat is mijn eigen reis met al zijn hobbels en bobbels en ontzettend veel fouten. Daarvoor wil ik je behoeden maar vooral mijn enthousiasme met je delen met de oplossingen die ik gevonden heb. Ik vind het geweldig om jou stap voor stap alles te leren zodat jij ook terug mag stralen!

Waarschijnlijk heb je ook al van alles geprobeerd om de kilo’s eraf te krijgen.

Om je fitter en beter te voelen.

Mogelijk ben je altijd in diëten beland.

Ik help vrouwen zich weer lekker in hun vel te voelen, zodat ze stralend door het leven te gaan zonder op dieet te gaan.

Ik leer je een gezonde levensstijl aan die je voor de rest van je leven kan toepassen, waarbij je je veel energieker gaat voelen en je je ideale figuur kunt bereiken

Ben jij op zoek naar iemand die je dit stap voor stap leert dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Betty en ik noem mezelf graag “Voel je Goed” coach.

Vroeger had ik een eigen foto winkel (vanaf mijn 17de jaar) en deze passie had ik overgenomen van mijn vader. In de loop van de jaren bleek mijn passie ergens anders te liggen. Ik ervaarde veel uitdagingen door mijn bourgondische levensstijl en ook naarmate ik ouder werd en drie prachtige kinderen had bemerkte ik dagelijks dat ik er iets aan moest gaan doen. Starten met een betere mindset en meer discipline ging ik iedere dag betere gewoontes toepassen. Zó creëerde is onbewust mijn eigen passie en mijn toekomst. In 1997 stopte ik met mijn foto winkel en stortte mij volledig op mijn nieuwe uitdaging en gezonde toekomst!

Zelf ben ik dus jaren op zoek gegaan naar gezonde voeding, maar ook naar tal van diëten om me beter, mooier, perfecter te voelen. Dus ik herken me perfect in de situatie waar jij nu inzit.
Maar wie was ik nou om andere mensen te gaan coachen?
Mijn passie was zeker het contact met mensen! Ik hou ervan om mensen te helpen! Ik vind het fijn om ze te zien stralen en zich goed in hun vel te voelen. NU geen foto winkel meer maar persoonlijk contact met mensen om ze te helpen de dagelijkse beste keuzes te maken zodat ze elke dag dichter bij dé beste versie van zich zelf zijn.
Zo startte mijn avontuur als coach, ik gebruik ook met veel liefde het woord “promotor”, want dat ik wat ik doe, ik promoot mijn manier van leven en daardoor kan ik mensen beter helpen.

Kort samengevat: mijn grootste uitdaging bleek mijn grootste passie te zijn/worden.
Zodoende heb ik ontzettend veel geleerd van mijn eigen fouten en mag ik mijzelf een ervaringsdeskundige noemen.
Ik coach mensen die hetzelfde willen als ik: WEER STRALEN!

Samen met die kennis en het juiste plan leef ik nu voor de resultaten van mijn klanten en word ik oprecht gelukkig van alle mooie resultaten.

Ik ben niet de coach die je het volgende dieet leert, ik zal de coach zijn die je constant bijstaat om een gezonde levensstijl te vinden.

Wat maakt mijn concept anders dan de andere?

Ik ben een promotor/ coach die alles zelf ervaren heeft. Mijn inlevingsvermogen in jouw uitdaging is dus erg herkenbaar en groot. Omdat ik met een stap-na-stap plan werk ga ik de juiste kant op zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Geen moeilijke complexe dingen maar heel eenvoudig toe te passen. Ik neem je bijna letterlijk bij de hand, online weliswaar. Ik voel mij trots dat ik van mijn uitdagingen nu mijn passie en dagelijkse missie heb gemaakt en met enthousiasme jou weer mag laten stralen!

Mijn Missie

Vrouwen zich weer fit en energiek in hun lichaam te laten voelen zodat ze met veel meer zelfvertrouwen door het leven gaan.

Mijn Visie

Ik ben ervan overtuigd dat jij als vrouw je super mag voelen en daardoor de wereld aan kan!

Stel hier de vraag aan mij:

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Leeftijd (*)

Woonplaats(*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer: (*)

Via wie ben je hier terecht gekomen?: (*)

Hoeveel wil je afslanken? :
Slappe huid en overtollig vet kwijtrakenMinder dan 2 kilo2-5 KiloMeer dan 5 kilo

Ik heb interesse in : (meerdere antwoorden mogelijk)
een online info-sessiede 11 minuten video uitleg in mijn mailde 11 minuten video uitleg in mijn what's appeen fit-check6-of 12-daags afslank pakketfit-tasting10 rittenkaart groepssportlessen

Ik wil graag informatie ontvangen over: (meerdere antwoorden mogelijk)
10 dagen Fit MarathonGroepslessen roosterWomen's Best programmaPersoonlijk Fit Plan (voeding & bewegen)

Wat is jouw facebook of Instagram account naam:

Heb je een social deal voucher ontvangen voor een 6 en/of 12 dagen Fit-Ontbijt pakket en/of de 10-outdoor sportlessen?

captcha
Ik ben geen robot, wat staat hierboven?(*)

Vragen met ster (*) zijn verplicht.