Wie zijn wij

Wie zijn wij

WIJ ZETTEN MENSEN IN ”BEWEGING”…

Gezond zijn. Veel mensen hebben er vragen over. Wat is nu eigenlijk gezond? Hoe combineer ik dit vervolgens met de drukte van thuis en werk? En wat is voor mij een optimaal voeding-en sportschema? Wat is het beste om na het sporten te eten? Een heleboel vragen waarbij wij jou kunnen helpen.

Fitpoint Zwolle, hier word jij de beste versie van jezelf!

FitPoint Zwolle is een plek waar wij, met een team gemotiveerde Fit-coaches vanuit werken!

Samen hebben we de missie zoveel mogelijk mensen te helpen naar : “ de beste versie van zichzelf”

Hoe langer we bezig zijn, hoe sterker deze missie word. Wij weten hoeveel voeding voor mensen kan doen. Maar ervaren ook, hoe makkelijk het is om je leven te leven zoals je gewend bent. En te blijven eten zoals je altijd al hebt gedaan.

Ons hoofddoel is : “het promoten van een gezonde actieve levensstijl”. We helpen jou je gewenste doel te bereiken. Dit kan zijn: energieker worden, afslanken, vitaler worden, aankomen, spiermassa vergroten. Dit doen we op basis van onze 3 pijlers: Coaching, Voeding en Training. Geen dieet, lijnen of crashen, maar bewustwording, aanvullen van je dagelijkse voeding, gedragsverandering en aanpassing van je leefstijl – met blijvend resultaat, voor de rest van je leven.

Ben je toe aan een gezonde verandering in je leven? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? laat het ons weten of kom een keer langs..

FitPoint Zwolle is gestart vanuit het idee dat we samen veel meer kunnen bereiken dan alleen. We zijn enthousiaste coaches die mensen gezonder en fitter willen maken, THE FUN WAY!
Bij ons ben je aan het juiste adres om dé beste versie van jezelf te worden en/of als je een small group training wilt komen volgen. Sporten in een sportieve & gemotiveerde groep – beginner tot gevorderde. Voedingsschema’s. Persoonlijke intake, inclusief lichaamsmeting.

Wat is dat nu precies, de beste versie van jezelf zijn? Hoe kom je er stap voor stap dichterbij en leer je van jezelf houden?

Wij begeleiden mensen op hun weg naar een gezonde en actieve leefstijl. Omdat ieder persoon, ieder lijf en ieders leven anders is, geven wij advies op maat. Terwijl de één een paar kilo kwijt wil, maar niet weet hoe dit te combineren is met de planning van thuis, is de ander op zoek naar de juiste verhouding tussen sport en voeding. Kortom, iedereen heeft een ander hulpvraag. Naast het feit dat je lijf gebaat is bij gezond en voedzaam eten, zijn wij ervan overtuigd dat een gezond lichaam niet los gezien kan worden van voldoende bewegen en ontspanning. Het driehoek -voeding, beweging en ontspanning- moeten in balans zijn om een gezonde levensstijl te creëren en vol te houden. Natuurlijk kost het tijd en energie om in de juiste flow te komen, maar daarbij gaan wij met onze kennis en achtergrond helpen!